Beeldmerk Nieuw Allardsoog Woordmerk Nieuw Allardsoog
.

Activiteiten

Alle ruimte voor inspanning en ontspanning

Zoek de balans tussen mentale en fysieke training. De omgeving van Nieuw Allardsoog biedt tal van mogelijkheden om speels met de natuur om te gaan. Bepaalde delen zijn ingericht om juist buiten de paden te treden; bomen om in te klimmen, touwen om aan te slingeren, sloten om over te springen… U verveelt zich geen moment.

Voor georganiseerde groepsactiviteiten werken we samen met vaste contacten die op locatie allerlei activiteiten kunnen uitzetten.

.
.
.

Outdoor

GPS - wandeltocht
Onderweg loopt u langs prachtige plekjes en krijgt u opdrachten in de vorm van puzzels en hersenkrakers. Voor grote groepen is er de mogelijkheid om op te delen in teams om daarmee de beleving te vergroten en de competitie te bevorderen.
Vanaf 10 personen | vanaf €10,- p.p.

Boogschieten
Boogschieten is geschikt voor een brede doelgroep en leuk voor jong en oud. De enthousiaste en deskundige instructeur leert u stapsgewijs de techniek van het boogschieten.
Vanaf 10 personen | vanaf €10,- p.p.

Lasergame in het bos
Voor bedrijven is dit naast een gezellig uitje ook uitermate geschikt als teambuilding. Er wordt op een ontspannen manier gewerkt aan actief communiceren en samenwerken. Elke deelnemer krijgt een hightech lasergun (tagger) en een hoofdband. In de lasergun en de band zitten sensoren die detecteren wat er gebeurt in het spel; hoe vaak heb je iemand geraakt, hoe vaak ben je zelf geraakt?
Vanaf 10 personen | vanaf €10,- p.p.

.

Sport en ontspanning

Yoga en mindfulness
Verbinding van lichaam en geest, aandacht voor het hier en nu. Geschikt voor iedereen en heerlijk om de dag fris mee te starten. De oefeningen zijn makkelijk te volgen waarbij de focus ligt op ademhaling en het volgen van eigen bewegingen en gedachten. Met deze groepsactiviteit profiteert u de hele dag van een positieve start!

Sport
Na een effectieve dag vergaderen is het heerlijk om het hoofd leeg te maken. Pieter van Bodyconnection neemt je mee de natuur in voor een heerlijke sessie buitensporten. Geen zware bootcamp taferelen, maar gewoon lekker in beweging en voor alle niveaus!

.

Teambuilding

Schapen drijven
De groep wordt uitgedaagd om in teamverband een competitiestrijd met collega’s aan te gaan. Er wordt een parcours bedacht die alle teams met de schapen af moeten leggen. U gaat proberen de schapen door hekjes te manoeuvreren, ze op te splitsen en ze links of rechts te laten lopen. U leert om beter samen te werken, te communiceren en vooral dat met humor ook het nodige opgelost kan worden!
Prijs op aanvraag.

Teambuilding met roofvogels
Een spannend spel met roofvogels, speciaal opgezet voor de zakelijke markt en niet te verwarren met een “gewone” roofvogel workshop. Tijdens het programma komen de onderdelen communicatie, samenwerken, leiding geven, vertrouwen en inschattingsvermogen aan de orde.
Prijs op aanvraag.

Escape Room
Kan worden opgebouwd in iedere ruimte. In de ruimte liggen kistjes, raadsels en opdrachten. Wat hoort bij het spel en wat is een rookgordijn? Elke koffer heeft een thema. Los de raadsels binnen dit thema op en ontsnap!
10-25 personen per escape | 1 tot 2 uur | Vanaf €750,-

.

Wandelen en fietsen

Historische Route
Opgravingen op de Heide van Allardseach zijn het bewijs dat er in 13.000 voor Christus al bewoning was. Bijzonder zijn de ‘holle wegen’ in het eens zo onherbergzame gebied. Deze aloude verbindingswegen tussen Drenthe en Fryslân zijn door paarden, wagens en ontelbare voetstappen uitgesleten paden.
ca. 1 uur | Gratis routebeschrijving "gele paaltjes route"

Fietsverhuur en E-choppers
Huur een (elektrische) fiets en ontdek de prachtige omgeving. Fietskaarten en routes worden gratis beschikbaar gesteld. Op verzoek is navigatie apparatuur verkrijgbaar. Bezoek historisch dorp Veenhuizen (13 km) voor een bezoek aan het gevangenismuseum en bierbrouwerij Maallust.

Wandelpad.