Beeldmerk Nieuw Allardsoog Woordmerk Nieuw Allardsoog

Over ons

Al 20 jaar Nieuw Allardsoog

Al meer dan 20 jaar zijn we overtuigd van de zakelijke en recreatieve mogelijkheden op deze historische plek. Een plek waar je kunt vergaderen en ook inspiratie opdoet in de natuur. Waar je uit de dagelijkse sleur wordt gehaald en ruimte krijgt voor nieuwe inzichten. Een plek bovendien waar je weekenden en vakanties kunt doorbrengen met familie en vrienden en elkaar kunt ontmoeten. Een bijeenkomst op Nieuw Allardsoog is een feestje om naar uit te kijken, met een prachtige balans tussen het binnen- en buitenleven.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons. We hebben veel energie gestoken in ons doel om zo duurzaam mogelijk te zijn zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. We gaan daarin nog een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Dit heeft geresulteerd in de toekenning van het Green Key Goud keurmerk. Dit is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatieve- en zakelijke markt.

Werken bij Nieuw Allardsoog?

We staan altijd open voor enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken! Bij Nieuw Allardsoog ben je verzekerd van een gezellig en gedreven team, afwisselend werk en ook nog eens op een prachtige plek. Open sollicitaties zijn van harte welkom, mail ons gerust via mail@nieuw-allardsoog.nl.

  • Zalen zetters
  • Afwassers
  • Bediening
  • Stage/leerbedrijf