Beeldmerk Nieuw Allardsoog Woordmerk Nieuw Allardsoog
.

Over ons

Al 20 jaar Nieuw Allardsoog

Al meer dan 20 jaar zijn we overtuigd van de zakelijke en recreatieve mogelijkheden op deze historische plek. Een plek waar je kunt vergaderen en ook inspiratie opdoet in de natuur. Waar je uit de dagelijkse sleur wordt gehaald en ruimte krijgt voor nieuwe inzichten. Een plek bovendien waar je weekenden en vakanties kunt doorbrengen met familie en vrienden en elkaar kunt ontmoeten. Een bijeenkomst op Nieuw Allardsoog is een feestje om naar uit te kijken, met een prachtige balans tussen het binnen- en buitenleven.

Als familiebedrijf ontvangen we u in een ongedwongen sfeer waarbij we met een professionele en persoonlijke benadering er alles aan doen om uw bijeenkomst succesvol te laten verlopen. We hebben aandacht voor het doel van uw bijeenkomst en denken graag mee. Daarnaast zijn we er van overtuigd dat contact met de natuur effectiviteit oplevert. De rit hier naartoe, door landweggetjes en een prachtige omgeving, werkt al om te onthaasten. Eenmaal aangekomen is er rust en ruimte, en juist geen afleiding meer van buitenaf.

.
.

Comfortabel erop uit, met oog voor de toekomst: met Green Key kan het!

Verblijven bij Nieuw Allardsoog betekent niet alleen een fijne sfeer, vriendelijk personeel en een mooie omgeving, maar het betekent ook dat u kiest voor duurzaamheid. Wij vinden namelijk dat een duurzame wereld met aandacht voor zowel mens als natuur van belang is voor de toekomst van ons allemaal. Daarom hebben wij een Green Key certificaat.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de toerismesector. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op onze omgeving zo laag mogelijk te houden. Daarmee gaan we een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een onderneming heeft ingevoerd, hoe hoger het duurzaamheids-niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij sinds 2013 in het bezit zijn van de Gouden Green Key. Elke 2 jaar worden wij opnieuw gekeurd op dit certificaat.

Green Key in de praktijk
Op Nieuw Allardsoog hebben we een goede balans gevonden tussen duurzaam ondernemen en comfort. Dit betekent dat u, zonder in te leveren op kwaliteit, kunt genieten van onze accommodaties, het restaurant en de vergaderzalen. Zo werken wij samen met lokale ondernemers, wat betekent dat op onze menukaart voornamelijk producten uit de streek staan of van eigen land komen. Dit is niet alleen maatschappelijk verantwoord, maar ook kraakvers en overheerlijk!

Maar er is meer: van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen tot energiezuinige apparaten en sfeervolle LED-verlichting in bijna alle gebouwen. Zelfs de brandblussers hebben een milieukeurmerk. Ook proberen wij zo circulair mogelijk te ondernemen. Zo kunt u op de menukaart terugzien dat ons vlees van eigen Galloway runderen komt die met liefde en aandacht zijn grootgebracht.

Zie je een groene sleutel, dan ben je verzekerd dat je een positief verschil zal maken op jouw omgeving, zonder in te leveren op comfort.

Wilt u meer weten over wat wij allemaal doen? Vraag dan gerust naar onze Green Key coördinator. Die vertelt u graag meer over onze maatregelen voor een duurzame en gezonde wereld!

Werken bij Nieuw Allardsoog?

We staan altijd open voor enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken! Bij Nieuw Allardsoog ben je verzekerd van een gezellig en gedreven team, afwisselend werk en ook nog eens op een prachtige plek. Open sollicitaties zijn van harte welkom, mail ons gerust via mail@nieuw-allardsoog.nl.

  • Zalen zetters
  • Afwassers
  • Bediening
  • Stage/leerbedrijf
Contact
.