Beeldmerk Nieuw Allardsoog Woordmerk Nieuw Allardsoog
.

Nieuws

Nieuw! Op Nieuw Allardsoog: buitenwerken voor groepen

Buitenwerken is goed voor productiviteit, creativiteit en gezondheid. Buitenwerken spreekt voor zich: je doet je normale werk, maar dan buiten. Je ruilt je kantoor om voor een mooie buitenlocatie op ons landgoed. Niet meer vergaderen in een zaal, maar midden in de natuur. Het enige wat je nodig hebt zijn je collega’s en wellicht je laptop. Mooi weer is ook mooi meegenomen, maar ook met een kleine bui kun je prima buitenwerken!

 

9:00 – 17:00

Vanaf €41,50 per persoon

 

Een volledig verzorgd buitenwerk arrangement:

  • Buitenwerk plek naar keuze met stroomvoorzieningen en draadloos internet.

  • Royale lunch met o.a. belegde broodjes, vegetarische huisgemaakte soep, diverse salades, warme hap, brood met zoet en hartig beleg, smoothies, vers fruit en biologische sap en zuivel.

  • Inclusief koffie/thee en water met lekkers gedurende de dag.

  • Gratis draadloos internet.

  • Standaard aanwezig: flipover met stiften, schrijfblokjes, pennen en naambordjes.

Reserveren via mail@nieuw-allardsoog.nl of 0516-543888.

.

Gasten aan het woord: Manfred van Doorn

Geestverruimend, ontspannend en stimulerend tegelijk..

Een verblijf op Nieuw-Allardsoog is een ervaring die je op verschillende manieren verrijkt.

Allereerst is er de ruimte op het terrein. Het is alsof je je eigen Hobbit-dorp binnenkomt, met zelfstandige gebouwen verspreid over een harmonieus, bosrijk terrein.

En dan ontmoet je de mensen: vriendelijk, gastvrij en pro-actief meedenkend met wat ik als trainer nodig heb.

Daarna komen nog vele verrassingen: het verrukkend smaakvolle - en gezonde - eten, de ruime zalen, de eigen woonkamers voor de groepen.

Tot slot de verschillende vreugdevolle en ontspannende natuurwandelingen die de deelnemers aan de trainingen kunnen maken.

Ik heb het geluk dat ik een lange serie trainingen geef in Nieuw-Allardsoog. Niet alleen omdat ik er zelf met zoveel plezier verblijf.

Ik merk aan de mensen die ik een training geef, dat ze dankbaar zijn om hier te vertoeven en dat ze daardoor beter leren en ontwikkelen.

Wat een feest, wat een voorrecht.

 

Manfred van Doorn, leiderschapstrainer

.

Binnenkort bij Nieuw Allardsoog: Iepenloftspul Bakkefean

In het weekend van 1 t/m 3 juli 2022 zal er in het amfitheater van Nieuw-Allardsoog de uitvoering zijn van het Iepenloftspul Bakkefean met de openluchtvoorstelling 'ik arriveer/ik kom oan'.

Op zaterdag is het tevens mogelijk om voorafgaand aan te sluiten bij het gezonde diner.

Kaarten zijn te koop via onderstaande link:

www.bakkeveen.nl/toneel

.

Kom jij op 7 juli buitenwerken op onze locatie?

Onze locatie is omringt door fluitende vogels, zonnestralen die door de bomen vallen en heerlijk ruikende bloemen. Maar wat voor effect heeft deze natuur eigenlijk op de mens, wat is het effect van buiten werken op jouw vitaliteit?  Dit gaan wij in samenwerking met Meet in Friesland, Psychologische experts Maarsingh en Van Steijn en Bloeizone Fryslân onderzoeken.  

Werk jij ook wel eens buiten, of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden binnen het buitenwerken en het effect ervan op jouw lichaam? Door deel te nemen aan het onderzoek ontdek je hoe makkelijk buitenwerken eigenlijk is en krijg je uiteraard inzicht in de uitkomsten en resultaten van het onderzoek.  

Je kan alleen deelnemen maar het is ook mogelijk als team. Aanmelden of meer informatie aanvragen kan doormiddel van een mail te sturen naar Romy@merkfryslan.nl 

.

Nieuw Allardsoog deed mee aan het Koploper Project

In het Koploperproject gaat een groep bedrijven gezamenlijk aan de slag om duurzaam en circulair ondernemen structureel op te pakken.

Andele: “We zijn heel goed op weg en hadden al het Green Key Goud certificaat. Dankzij onze deelname aan het Koploperproject hebben we nog meer inzicht gekregen in de mogelijkheden om te verbeteren. Zo is er een nulmeting gedaan en hebben we bijvoorbeeld onze CO2 footprint gemeten. Aan de hand daarvan is er een duurzaamheidsagenda opgesteld met acties die we willen gaan uitvoeren om ons bedrijf nog verder te verduurzamen". 

Koplopersproject Nieuw Allardsoog Duurzaamheid.