Beeldmerk Nieuw Allardsoog Woordmerk Nieuw Allardsoog
.

Restaurant

Gezellig, ontspannen en goed geregeld

In ons restaurant ontvangen we groepen voor ontbijt, lunch, borrels en diners. Vaak als onderdeel van de bijeenkomst of een gezellig avondje uit met collega's, een bedrijfsfeest of zakelijke ontmoeting. Het restaurant bevindt zich op één van de mooiste locaties, aan de achterzijde van het terrein. Ver van de buitenwereld en onder beschutting van de bosrand is het op onze royale terrassen met vergezichten over het immense heideveld goed toeven. Het doet haast ‘on-Nederlands’ aan, je waant je in het buitenland.

Tijdens een dag vergaderen staat ons culinaire team klaar voor de verzorging van het eigentijdse en uitgebreide lunchbuffet. Geniet van onder andere diverse soorten salades, verse broodjes, vegetarische soep, huisgemaakte warme hap, smoothies en sapjes, vers fruit, kaasplank en meer..

.
.
.

Wij gebruiken in onze keuken veel lokale biologische ingrediënten. Onze aandacht gaat ook uit naar meer vegetarische gerechten. Als er al vlees wordt geserveerd, is dat vaak van eigen Galloway runderen, die met respect, liefde en in vrijheid zijn grootgebracht. Iedere maand stellen onze koks een nieuw menu samen. Ons maandmenu biedt gevarieerde, kwalitatieve en dagverse keuze aan de vlees-, en visliefhebber en een ruim aanbod voor vegetariërs.

Het restaurant biedt ruimte tot 250 personen maar ook voor grotere groepen kunt u bij ons terecht. Bedrijfsfeest of evenement organiseren? Kijk op onze pagina feesten en evenementen of neem contact op voor de mogelijkheden.

Foto's

.
.
.
.
.
.
.