Beeldmerk Nieuw Allardsoog Woordmerk Nieuw Allardsoog

Overnachten

Een omgeving om stil van te worden. Slaap lekker!

Lekker slapen en goed uitrusten dus op één van de 40 hotelkamers. De hotelkamers zijn sfeervol ingericht voorzien van heerlijke box spring bedden. Komt u als groep dan heeft u de beschikking over een eigen lodge met een gezellige living, ruime zithoek met gashaard en een barretje. De hapjes en drankjes staan er voor u klaar. Onder het overdekte buitenterras gezamenlijk nog even na zitten bij een vuurkorf. Uniek om daar de dag nog eens door te nemen en te ontspannen in eigen sfeer.

Eigen lodge

De 40 hotelkamers zijn verdeeld over Lodge de Das, Lodge de Eekhoorn en Lodge de Fazant. Indien u een overnachting boekt met uw groep heeft u de beschikking over een eigen lodge met gezellige living en bar. Hier zijn de koelkasten gevuld met drankjes en brengen we borrelhapjes.

Het is uniek om samen met de groep in een eigen lodge te verblijven. Na het diner in ons restaurant wordt er in de lodges doorgaans gezellig geborreld en bijgepraat in ongedwongen sfeer. Iedere lodge beschikt over een overdekt buitenterras. U kunt er ook voor kiezen om er samen te gaan barbecuen. Hout uit ons eigen bos staat klaar om de vuurkorf aan te steken. De keuken is volledig ingericht en zeer geschikt om zelf te koken of een kookworkshop te volgen. In de ochtend een yoga sessie of een verfrissende ochtendwandeling? Bekijk onze pagina met activiteiten voor selectie uit de mogelijkheden.