Beeldmerk Nieuw Allardsoog Woordmerk Nieuw Allardsoog
.

Feesten en evenementen

Vier het samen met de natuur, dat is dubbel zo leuk!

Nieuw Allardsoog biedt alle ruimte om een eigen evenement te organiseren. Een zakelijke conferentie, spetterend bedrijfsfeest of avontuurlijke teambuilding. We helpen u graag op weg om er een onvergetelijke dag van te maken. Met diverse buitenlocaties, meerdere zalen, het restaurant en hotelkamers worden uiteenlopende arrangementen mogelijk. Het amfitheater is geschikt voor openlucht theaters, ceremonies, grote bijeenkomsten en inspirerende kick-off sessies in de buitenlucht. Het restaurant met omliggende terrassen en het grote sportveld vlakbij maakt dat we een evenement makkelijk kunnen hosten. Het is een geweldige combinatie van binnen- en buitenlocaties.

.
.
.

Iets te vieren?

We denken graag met u mee! Voor alle feestelijke bijeenkomsten maken we graag een offerte op maat. In ons restaurant ontvangen we uw groep waar we de de culinaire invulling verzorgen met heerlijke hapjes, drankjes, buffetten en diners. Zaalhuur is mogelijk van alleen de ruimte (u regelt alles zelf) tot volledige verzorging (wij regelen alles voor u) en alles wat daar tussenin zit. Neem gerust contact op en ontvang vrijblijvend een offerte.

  • Walking Dinner
  • Bedrijfsfeest
  • Barbecues
  • Nieuwjaarsborrel
.

Zakelijk event

Review Gea Hummel (Gasunie)

"Op een toplocatie midden in het bos is alles te regelen. Wij hebben afgelopen zomer met 130 personen een teambuilding georganiseerd. Naast het formele gedeelte met presentaties in de verschillende vergaderzalen in het hoofdgebouw was er voor ons ook een enorme partytent geregeld. We hadden een spellencircuit op het voetbalveld, een barbecue buiten en tussendoor was de verzorging ook meer dan uitstekend. Het voordeel van Allardsoog is dat je er echt even uit bent. Je kunt je auto bij de locatie parkeren, een wandeling maken in het bos of op de hei en de catering is perfect.

Kortom een aanrader!"

.